30 Haziran 2010 Çarşamba

Kampanya burada arkadaşlar !!!:)

Hediyeler Veriyoruz!




Herkese merhaba,
Blogumuzda sık sık hediyeler vermeyi düşünüyoruz ve ilkini sizler için hazırladık. Hem blogumuzu tanıtmaya katkıda bulunur diye düşündük, hem de hediyeleşmek güzel şey değil mi? ^_^
Bu hediyelerin hepsi bir kişiye gidecek arkadaşlar ^_^

Hediyelerimiz:
-Clinique Travel Club Makyaj Seti: İçinde Mocha Pink Powder Blusher, Two To Tango ikili far, iki adet lipstick (Berry Freeze ve Creamy Nude) var. Ayrıca çok şık içi aynalı, metalik kutusunun içinde.

-Benefit Betty brushes Upon Beauty makyaj fırçası seti: şık çantasının içinde bir küçük pudra fırçası, bir adet shadow liner, bir adet fluff shadow, bir adet hard angle eyeliner fırçası var.

-Gliss Nutri-Protect ısıya karşı koruyucu kür.

-Stila Rose gold aydınlatıcı pudra ve multi effect mascara.

-Bourjois Eau Gloss Brun Petillant lip gloss: Nude ve çok hoş bir renk, 4 saat nemlendirici, bunlardan biz de kullanıyoruz, harika kokuyor.

-Mini Boy Bath & Body Works Warm Vanilla Sugar nemlendirici saç kremi: Maalesef sadece 59 ml. 4-5 kullanımlık, en azından Warm Vanilla Sugar kokusunu saçlarınızda hissedebilirsiniz ^_^

İşte bu kadar. Bunları kazanmak için öncelikle blogumuzu "izle" bölümünden izlemeye başlamanız,eğer bloğunuz varsa bu gönderiye link vererek blogumuz ve hediyelerimizden söz etmeniz ve de son olarak bu gönderiye yorum bırakmanız yeterli. 15 Temmuz'a kadar süreniz var. Herkese iyi şanslar ve sevgiler, başka bir hediyeleşmede görüşmek üzere.
Özlem ve Zeynep

Not: Arkadaşlar hediyelerin hepsini bir kişiye vereceğiz. Ayrı ayrı değil.

http://cicilerimisatiyorum.blogspot.com//cicilerimisatiyorum.blogspot.com/2010/06/hediyeler-veriyoruz.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder