30 Mayıs 2011 Pazartesi






.‎"Kusursuz" güzelliğin için vakit harcamamış gibi görünmek mi istiyorsun? Makyaj süreni yarıya indirmekle kalmıyoruz, makyajsız gibi görünmeni sağlıyoruz!! sloganıyla Benefit Cosmetics güzel bayanlara sesleniyor...


Güzelliğinize güzellik katmak isteyen takipçilerim Benefit Cosmetics facebook sayfasına uğramadan geçmeyin.Ürünlere göz attıkça ne kadar kaliteli güzel kozmetik ürünleri olduğunu göreceksiniz.Size değeri benefit cosmetics veriyor ..sizde güzelliğinizin keyfini çıkartın....BENDEN SÖYLEMESİ http://facebook.com/benefitcosmeticsturkey TAKİP EDENLERE SÜPRİZLER OLUCAK HAZIR OLUN..
Bene-Kızı OLMAYA HAZIRMISINN ????










http://www.benefitcosmetics.com
http://twitter.com/BenefitTurkey

1976 yılında, Ford ikizleri San Fransisco’da benzersiz bir konsept yaratarak ilk Benefit mağazasını açtılar. Adeta bir şekerci dükkanını andıran mağazada Jean ve Jane kardeşler bayanları güzellik dilemalarını en pratik şekilde çözmelerini sağlayan makyaj hileleriyle tanıştırdılar.



Sahip oldukları ve çekinmeden paylaştıkları teknik bilgilerin yanına biraz da eğlence ve mizah katan ikizler, kısa bir sürede Benefit Cosmetics’i dünya çapında bilinen bir güzellik markası haline getirdiler. Bu neşeli marka ve benzersiz ürünleri bugün dünya çapında 25 ülkede 1000’i aşkın lokasyonda sevenleri ile buluşuyor.

İSTANBUL

İstinye Park AVM Sephora / Kaş Barı Noktası ***
İstinye Bayırı Cad. Pınar Mah. İstinye
T: 212 345 60 35

Capacity AVM Sephora
Zeytinlik Mah. Fişekhane Cad.No:7 Bakırköy
T: 212 559 12 58

Astoria AVM Sephora
Buyukdere Cad. NO: 127 Esentepe
T: 212 215 23 65

Palladium AVM Sephora / Kaş Barı Noktası ***
Barbaros Mah.Halk Cad.No:6 Yenisahra, Kadıköy
T: 216 663 11 30

Torium AVM Sephora
Saadet Dere Mah. 137. Sok. Haramidere San. Sitesi Karşısı Esenyurt
T: 212 699 68 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder